قهوه روبوستا اندونزی بالی

از {{model.count}}

قهوه اندونزی؛ اندونزی امروزی یکی از اولین کشورهای جهانه که قبل از آفریقا، بیشتر نقاط آسیا و امریکا به صورت تجاری شروع به پرورش قهوه کرده. اما قهوه اندونزی دارای سابقه 400 ساله ایه که متاسفانه این تاریخ شامل استعمار، بیماری و مشکلات سخت بوده.

85,598
84,750 تومان
1%
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
وزن محصول
وزن محصول را انتخاب کنید.
درجه آسیاب
درجه آسیاب را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

تاریخچه قهوه روبوستا اندونزی بالی

اولین تلاش و کوشش در رابطه با کاشت و پرورش قهوه در مجمع ‌الجزایر اندونزی در غرب جاوا، اولین منطقه‌ای که مزارع قهوه توسط یک شرکت هلندی تاسیس شد به راه افتاد که عاقبتی جز شکست به همراه نداشت. در سال 1696 میلادی حاکم جاکارتا هدایایی چون تعدادی جوانه قهوه از حاکم هلندی مالابار در هند دریافت کرد. هنگام وقوع سیل این دانه‌های قهوه در جاکارتا گم شدند و از همین رو دومین محموله در سال 1699 و از طریق کشتی وارد جاکارتا شد. این ‌بار قهوه‌‌ها به طور موفقیت ‌آمیزی کاشته شده و پرورش داده شدند.

پروفایل رست (برشتکاری) قهوه اندونزی بالی

صادرات قهوه در اندونزی از سال 1711 میلادی آغاز شد و توسط VOC یا همان کمپانی هند شرقی هلند کنترل می‌شد. قهوه‌های وارداتی به شهر آمستردام به بالاترین قیمت فروخته می‌شد که چیزی در حدود یک درصد درآمد سالانه هر فرد در هر کیلوگرم قهوه لحاظ می‌شد.دان قهوه ربوستا اندونزی بالی

با گذر زمان و رفته رفته در قرن هجدهم میلادی قیمت قهوه به آرامی شروع به نزول کرد اما با این حال همچنان سود کلانی عاید کمپانی هند شرقی هلند می‌شد و هرگز این سود هنگفت نصیب کشاورزان نمی‌شد، چرا که جاوه تحت قوانین استعماری بود.

یک مقام هلندی مسئول در مستعمرات هلند ، در سال 1860 کتابی با عنوان مکس هاولار نوشت. یا همان خراجی‌های قهوه شرکت بازرگانی هلند که با وضوح سوء استفاده از قوانین استعماری در آن شرح داده شده بود. پس از آن این رمان جامعه هلند را تحت تاثیر قرار داده و نظر افکار عمومی در رابطه با قوانین استعماری و همینطور شیوه تجارت قهوه تغییر داد. امروزه نام مکس هاولار در صنعت قهوه برای گواهی‌های اخلاقی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

لازم به ذکر است که اندونزی در ابتدا صرفا قهوه عربیکا تولید می‌کرد ، اما در سال 1876 با آفت زدگی برگ‌ها بخش بسیار زیادی از محصولات از بین رفتند. پس از آن تلاش‌هایی هرچند بی‌ثمر برای تولید گونه لیبریکا انجام  گرفت که این گونه هم در اثر همین آفت زدگی رو به نابودی رفت. در آخر تولیدکنندگان، روبوستا را که گونه‌ای مقاوم در برابر آفت بود را برای کشت برگزیدند. در حال حاضر هنوز هم دانه قهوه روبوستا اندونزی بالی بخش زیادی از تولیدات را از آن خود کرده است.

دان قهوه ربوستا اندونزی بالی و ویژگی های آن

قهوه روبوستا اندونزی بالی

دان قهوه روبوستا اندونزی بالی در سه درجه مدیوم ، لایت و دارک رست می‌شود که دارای طعمی مناسب و سنگین برای قهوه ترک و قهوه اسپرسو می‌باشد. این نوع قهوه با داشتن کافئین متوسط ، تلخی متوسط و عطر و بویی متوسط رو به بالا در اغلب میکس‌ها مورد استفاده است. برای داشتن لحظاتی آرام و دلپذیر می‌توانید با نوشیدن یک فنجان قهوه روبوستا اندونزی بالی با روش رست مدیوم یا همان شکلاتی، این طعم ناب را به خود هدیه دهید.

دانه قهوه روبوستا اندونزی بالی دارک با عطر و بوی متوسط رو به بالا ، کافئین کم و تلخی بسیار زیاد همراه است. این نوع قهوه برای کسانی که به تازگی شروع به قهوه نوشیدن کرده اند اصلا مناسب نیست. چرا که بسیار سنگین و تلخ است.

همچنین دانه قهوه روبوستا اندونزی بالی لایت با تلخی کم ، کافئین زیاد و عطر و بوی متوسط رو به بالا همراه است. این قهوه مناسب افرادی است که به تازگی تازه شروع به نوشیدن قهوه کرده اند.

برای خرید محصولات بیشتر قهوه های اصیل به فروشگاه اسپرسو ایلیا مراجعه کنید.

قبل از خرید میتوانید با مشاورین ما در واتساپ و یا بصورت تلفنی مشاوره رایگان دریافت کنید.

نوع قهوه
تک خواستگاه | 100 درصد ربوستا
کشور کشت کننده
اندونزی | بالی
پروفایل رست
دارد
میزان برشته کاری
ملایم
توضیحات
کافئین زیاد | تلخی کم | اسیدیته کم | بادی متوسط | عطر متوسط
رایحه و طعم
توت سیاه | علف لیمو | ترنج یا سایر مرکبات ترش
شماره پروانه بهداشت
16/59142/10
برند
روبوستا اندونزی بالی
علیرضا قمری

اسپرسو ایلیا عالی عالی عالی هستید

236 روز پیش ارسال پاسخ
مدیر سایت

ممنون از شما

236 روز پیش ارسال پاسخ
محمدی

مثل همیشع عالی ودر بسته بندی شیک و با کیفیت

236 روز پیش ارسال پاسخ
مدیر سایت

ممنون از لطف شما

227 روز پیش ارسال پاسخ
بهاره ثانی

قهوه روبوستا اندونزیتون عاالی بود هموووونی که میخاستم بود . به موقع به دستم رسید .

228 روز پیش ارسال پاسخ
مدیر سایت

رضایت شما مایه افتخار ماست.

227 روز پیش ارسال پاسخ
معین نصیری

این قهوه نسبت به ویتنام خیلی خوش طعم تر بود.

88 روز پیش ارسال پاسخ

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...